ردیف |
شرح وظایف کارشناس تغذیه |
1 |
انجام مشاوره تغذیه به گروه های هدف بر اساس دستورالعمل |
2 |
تنظیم رژیم غذایی برای مراجعین بر اساس دستورالعمل |
3 |
برگزاری کلاس های آموزشی گروهی (ویژه بیماران دیابتی و فشارخون بالا) |
4 |
برگزاری کلاس آموزشی یا آموزش چهره به چهره مادران و کودکان سوء تغذیه |
5 |
برگزاری کلاس آموزشی ویژه سایر گروه های هدف (کارکنان ادارات تحت پوشش مرکز، داوطلبین سلامت و ....) |
6 |
تهیه شاخص های تغذیه واحدهای تحت پوشش مرکز و انجام مداخلات آموزشی متناسب مشکلات تغذیه ای موجود |
7 |
بازدید از مدارس و کودکستان های تحت پوشش مرکز بر اساس دستورالعمل |
8 |
تهیه و تدوین مطالب آموزشی ویژه مراجعین به مرکز مشاوره تغذیه متناسب با دستورالعمل در هر فصل |
9 |
همکاری با واحد بهبود تغذیه در برنامه های آموزشی پیش بینی شده |